Stagiairs en docenten gevraagd!

Bij het Huiswerkhuis leveren twee full-time vrijwilligers, samen met een aantal anderen, ondersteuning aan leerlingen bij alle vakken. Voor ondersteuning bij specifieke vakken zou het Huiswerkhuis graag extra hulp hebben van (oud-/ex-)docenten of stagiairs die bereid zijn om voor een nader te bepalen aantal uren per week specifiek in hun vak ondersteuning aan leerlingen te geven.

Houd je van je vak en zou je daar graag van willen delen met leerlingen? Dan wordt je van harte uitgenodigd om te reageren. Dit is ook zeer geschikt voor docenten die bezig zijn met hun reïntegratie en er baat bij hebben om een tijdje in een overzichtelijke, betrokken omgeving hun vak weer op te pakken en de motivatie te (her)vinden. Datzelfde geldt voor oud-docenten die graag voor een beperkte tijd per week hun deskundigheid willen blijven benutten.

Benieuwd? De eerste stap is een (kennismakings)gesprek met de twee full-time vrijwilligers om na te gaan of de wederzijdse verwachtingen bij elkaar passen. Zie de contact pagina.